Naša poglavitna naloga je zagotoviti, da se stranke osredotočijo na svoje poslovanje, medtem ko se mi osredotočimo na zagotavljanje najboljšega kadra za njihove potrebe

Iskanje in selekcija kadra

Analiza mikrookolja, v katerem bo delal novi zaposleni; raziskava trga kandidatov; objava oglasov; pregled baz kandidatov in socialnega okolja; headhunting; komunikacija s kandidati ter izvajanje vedenjskih selekcijskih intervjujev; oblikovanju nabora najboljših kandidatov za določeno delovno mesto.

Najem delavcev

Uredimo vse potrebne postopke za zaposlitev ter poskrbimo za kadrovsko administracijo in obračun plač. Najem delavcev ponuja podjetjem večjo fleksibilnost pri zaposlovanju. Tako se izognete dolgoročnim obveznostim in prilagodite svoje kadrovske potrebe glede na spremembe na trgu. Prav tako zmanjšate stroške zaposlovanja in administrativno obremenitev.

Urejanje delovnih dovoljenj

Poskrbimo za nemoteno in hitro zaposlitev tujih kadrov, ki so ključni za delovanje vašega posla. S tem pridobite dostop do več talentov in izboljšate svojo konkurenčnost. Prav tako se izognete morebitnim zakonskim kršitvam in globam.

Obračun plač in vodenje kadrovske administracije

Poskrbimo za manjšanje administrativnih obremenitev in zmanjšanje možnosti za napake, kar pripomore k povečanju učinkovitosti in produktivnosti podjetja.